09-05-2023, 01:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2023, 02:38 PM przez arkady1964.)
(08-05-2023, 08:00 PM)r0siu napisał(a): Priorytet opisałem w 1 poście. (...).
Netflix w każdym z wymienionych Box-ów z 1 postu powinien działać płynnie. Wszystkie mają wystarczające 4 - ro rdzeniowe procesory do płynnego działania, każdy ma też podobną pamięć operacyjną RAM tj. 2 GB.
Co do DVB - T2 w Box - ach od operatorów, to jest tylko dodatek i jest z tym różnie (interfejs, obsługa, szybkość, czułość głowicy DVB - T2). Trzeba by było wszystkie przetestować, aby mieć obiektywną opinię, który jest naprawdę najlepszy...
W moim dekoderze Canal+ mam DVB - T2, trochę potestowałem z niego odbiór telewizji naziemnej, rewelacji żadnej nie ma (chociaż działa bez dostępu do internetu). Na pewno DVB - T2 w Strong SRT 420 jest lepsze (wygląda na to, że w tym Box - ie nacisk położono na DVB - T2).
Natomiast mogę pochwalić Box - a Canal + pod względem Android TV, to przyzwoity Box za bardzo małe pieniądze. Jeżeli priorytetem ma być Android TV (DVB -T2, jest i działa, oczywiście w pierwszej wersji), używam Box - a Canal+ już od dłuższego czasu i mogę polecić ten sprzęt (zaletą jest też fakt, że jest to bardzo popularny sprzęt, o którym jest sporo informacji na różnych forach internetowych).
Pozdrawiam