Witaj
Dziwne Qwesty wczoraj jeszcze były w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. sprawdzałem i było ok. Przełączyłem z Plex. Teraz nie ma tu i tu. No nic czekamy jak naprawią bo nie mam pomysłu. A jeśli chodzi o pobierania to spróbuj adresy z rozszerzeniem .gz na pewno samo pobiranie będzie dużo szybsze.
Ps. ostatnio jest dużo ataków na pl serwery np: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Może By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. się jakoś zabezpiecza i z tond te przyblokowanie. Ogólnie u mnie działa normalnie.
Pozdrawiam
Dziwne Qwesty wczoraj jeszcze były w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. sprawdzałem i było ok. Przełączyłem z Plex. Teraz nie ma tu i tu. No nic czekamy jak naprawią bo nie mam pomysłu. A jeśli chodzi o pobierania to spróbuj adresy z rozszerzeniem .gz na pewno samo pobiranie będzie dużo szybsze.Ps. ostatnio jest dużo ataków na pl serwery np: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Może By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. się jakoś zabezpiecza i z tond te przyblokowanie. Ogólnie u mnie działa normalnie.
Pozdrawiam