Czy ty w ogóle czytasz? Ja cię nie prosiłem o diagnostykę czy pełne logi. Ja cię prosiłem o wykonanie punktu 4 czyli o wywołanie elementu który nie działa. Ty zrobiłeś punkt 3 który na chwilę obecną, a przynajmniej bez wykonania 4 nie ma sensu, a dalej już ci się nie chciało czytać. W twoim wypadku to wtyczka mbfilmy. W logach jej nie wywołujesz czyli jej nie uruchomiłeś i nie doszedleś do miejsca w którym jest błąd. Tylko zmieniłeś ustawienia logów, o co cię nie prosiłem. W ten sposób to będziemy jeszcze 2 tygodnie szukać rozwiązania.
Co do usunięcia tych repozytoriów. Nie wiem co masz z nich zainstalowane, jakie zależności same podmieniły. Nie zamierzam tego analizować. Od dawna mówimy jakie to są syfy i jakie niosą ryzyka.
Co do usunięcia tych repozytoriów. Nie wiem co masz z nich zainstalowane, jakie zależności same podmieniły. Nie zamierzam tego analizować. Od dawna mówimy jakie to są syfy i jakie niosą ryzyka.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.