28-08-2023, 06:00 AM
(27-08-2023, 07:17 PM)pcela napisał(a): Póki co można powiedzieć, że się uspokoiło. Dodawany jest tylko film Hercules (ale tym razem poprawny), ale chciałem go usunąć, bo mam go dwa razy na liście (jeden z pobranych plików, a drugi z fanfilmu). Wylogowałem się też z Trakt w Fanfilm, ale w przypadku tego filmu, nadal po uruchomieniu tworzony jest folder i plik srtm.
FanFilm sam z siebie nie tworzy plików strm. Tworzy je jedynie przy autoryzacji trakt/tmdb/imdb - jeśli masz włączoną synchronizację. Dodanie do biblioteki jest lokalnie, ale bez żadnej synchronizacji - jak usuniesz to FF sam nie doda - bo nie zapisuje nigdzie tego co poszło do biblioteki
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.