![[Obrazek: 23HjIntl.jpg]](https://i.imgur.com/23HjIntl.jpg)
(10-09-2023, 06:20 PM)bigdamian napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
No niestety zachowuje się podobnie, jak Live Chanel kanały znajduje i listuje znalezione, ale potem na dole dymek "Nie dodano kanałów", nie wiem jakby ich gdzieś zapisać nie potrafił albo coś.Trzeba wejść w ustawienia i tam zaznaczyć kanały.U mnie to samo, nie dodaje kanałow, region polska. Na na HDTV wyszukane i dzialają ale Mocno nie ogarnia
(10-09-2023, 06:20 PM)bigdamian napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
No niestety zachowuje się podobnie, jak Live Chanel kanały znajduje i listuje znalezione, ale potem na dole dymek "Nie dodano kanałów", nie wiem jakby ich gdzieś zapisać nie potrafił albo coś.Trzeba wejść w ustawienia i tam zaznaczyć kanały.Mam Play Tv box 2. Używam LeanbackOnFire, zamiast Live channels czy mochi użyłam HDTV. W Wolf launcher jest ikona HDTV i działa poprawnie. W LeanbackOnFire trzeba dodać skrót HDTV jak tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i dvdt2 kanały są na pulpicie. LeanbackOnFire lepiej wygląda i normalnie wchodzisz w pełne ustawienia a nie proteza jak w Wolf.