Nie, nie masz. Nie podałeś logów. (U kolegi który to miał pomogło wyłączenie cdapremium - co nie miało kompletnie związku - pewnie przy którymś przeinstalowaniu przeczyściło mu w końcu cache)
Poza tym - 1000x mówione - FanFilm nie odtwarza filmów - tylko je wyszukuje - odtwarza kodi za pomocą resolvera.
Także to już nie wina FanFilm tylko waszego kodi/ustawień (http2 masz wyłączone - w pierwszym poście jest link)/ serwisów/serwerów które za wolno odpowiadają.
Poza tym - 1000x mówione - FanFilm nie odtwarza filmów - tylko je wyszukuje - odtwarza kodi za pomocą resolvera.
FanFilm wyszukuje linki do filmów na stronach. Jak się wyświetlą źródła i klikniemy, rola FanFilm się kończy - do gry wchodzi resolverurl - czyli taki tłumacz linków z różnych serwisów na formę zrozumiałą dla kodi. Jak rozpozna link, to przygotowuje odtwarzanie - i jego rola się kończy - za odtwarzanie odpowiedzialne jest już tylko kodi.Także to już nie wina FanFilm tylko waszego kodi/ustawień (http2 masz wyłączone - w pierwszym poście jest link)/ serwisów/serwerów które za wolno odpowiadają.
(17-10-2023, 01:07 PM)dornit napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Będzie poprawione w kolejnej wersji - na tyle ile się da. Wyszukiwarka tb7 jest mocno nieprecyzyjna i ciężko jest ogarnąć wszystkie możliwości żeby trafić dobrze.
Na samym dole widać jak próbuje znaleźć serial SEE ale dostał odpowiedź z xt7 Dark.Matter.SO2E03, a nie SEE.
Szukając manualnie na stronie XT7 wpisując SEE S02e03 normalnie znajduje takowy plik.
I tak Alldebrid działa normalnie, wyświetla tylko źródła z serwisów wideo bez torrentów, a szkoda.
(05-10-2023, 04:47 PM)juvek napisał(a): Sorry , poprawiłem.Raczej bez związku, ale pewnie podczas przeinstalowania wyczyściło ci cache linków w ff lub w resolverze. Samo wyszukiwanie przez jakiś scraper nie ma żadnego wpływu na odtwarzanie.
(Edit)
Wygląda na to że hasło i login do cda premium stało na przeszkodzie. Usunąłem i wszystko śmiga jak wcześniej.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...