Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm nie działa z All debrid
(07-11-2023, 09:57 AM)Tomek napisał(a): Odpowiedź jaką dostałem:
To archeologia była K17 i 18. FF nie ma jako takiej obsługi RD.
Czyli to że działa coś (w znaczeniu że znajduje) to znany błąd - działało kiedyś,  ale w obecnych wersjach nie działa (czyli znajdzie ale może nie odtworzyć). Planów poprawy obsługi RD na chwilę obecną nie ma (to znaczy nie są zaplanowane do następnej wersji)
Sprawdziłem i wydaje mi się, że tu nie chodzi o to że nie działa all debrid, pomyliłem się ze stwierdzeniem że normalne linki działają, najwięcej bo prawie wszystkie nie działają z usług filser, hdseans, niektóre też z zaluknij.cc.
Filser, hdseans oraz zaluknij CC dawały mi najwięcej linków bo do seriali było często ponad 100, dawały także czasami rzadko lecz jednak 1080p ale w większości nie działają, trudno jest trochę po kolei przeszukiwać ponad 100 linków tym bardziej że czasami kodi się zawiesza oraz niektóre linki zamiast dubbing lub lektora mają napisy, a ja do napisów używam stremio + debrid + torrentio bo daje mi prawie do wszystkiego 4k oraz nie ma możliwości że link nie działa. Więc czy to normalne że z tych usług prawie wszystko nie działa? (All debrid pojawia się głównie do tych serwisów więc dlatego nie działa) Czy jest jakaś opcja aby normalnie te linki działały? Ogólnie to z innych serwisów w których linki częściej działają chociaż też czasami nie to nie wszystko jest tym bardziej jeśli chodzi o jakieś seriale np. south park lub Simpsonowie które mają dużo odcinków i często tylko filser znajduje oraz nie mają nigdy praktycznie 1080p. Nie chcę wykupować tb7 ani rapideo 720p mi starczy chce tylko żeby wyszukiwało mi przynajmniej 1 link w pełni działający z dobrym 720p dubbing lub lektor.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
FanFilm nie działa z All debrid - przez Marcello2712 - 06-11-2023, 11:56 PM
RE: FanFilm nie działa z All debrid - przez Tomek - 07-11-2023, 06:52 AM
RE: FanFilm nie działa z All debrid - przez Marcello2712 - 07-11-2023, 10:37 AM
RE: FanFilm nie działa z All debrid - przez Tomek - 07-11-2023, 09:57 AM
RE: FanFilm nie działa z All debrid - przez Marcello2712 - 07-11-2023, 10:46 PM
FanFilm nie działa z All debrid - przez Tomek - 08-11-2023, 05:14 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości