07-11-2023, 10:46 PM
(07-11-2023, 09:57 AM)Tomek napisał(a): Odpowiedź jaką dostałem:Sprawdziłem i wydaje mi się, że tu nie chodzi o to że nie działa all debrid, pomyliłem się ze stwierdzeniem że normalne linki działają, najwięcej bo prawie wszystkie nie działają z usług filser, hdseans, niektóre też z zaluknij.cc.
To archeologia była K17 i 18. FF nie ma jako takiej obsługi RD.
Czyli to że działa coś (w znaczeniu że znajduje) to znany błąd - działało kiedyś, ale w obecnych wersjach nie działa (czyli znajdzie ale może nie odtworzyć). Planów poprawy obsługi RD na chwilę obecną nie ma (to znaczy nie są zaplanowane do następnej wersji)
Filser, hdseans oraz zaluknij CC dawały mi najwięcej linków bo do seriali było często ponad 100, dawały także czasami rzadko lecz jednak 1080p ale w większości nie działają, trudno jest trochę po kolei przeszukiwać ponad 100 linków tym bardziej że czasami kodi się zawiesza oraz niektóre linki zamiast dubbing lub lektora mają napisy, a ja do napisów używam stremio + debrid + torrentio bo daje mi prawie do wszystkiego 4k oraz nie ma możliwości że link nie działa. Więc czy to normalne że z tych usług prawie wszystko nie działa? (All debrid pojawia się głównie do tych serwisów więc dlatego nie działa) Czy jest jakaś opcja aby normalnie te linki działały? Ogólnie to z innych serwisów w których linki częściej działają chociaż też czasami nie to nie wszystko jest tym bardziej jeśli chodzi o jakieś seriale np. south park lub Simpsonowie które mają dużo odcinków i często tylko filser znajduje oraz nie mają nigdy praktycznie 1080p. Nie chcę wykupować tb7 ani rapideo 720p mi starczy chce tylko żeby wyszukiwało mi przynajmniej 1 link w pełni działający z dobrym 720p dubbing lub lektor.