Nie używam tego dodatku, u siebie robiłem to ręcznie:
Te dwa id to u mnie strzałka i back - możesz przypisać im nope dla fullscrenvideo - czyli zero reakcji podczas oglądania (ale stop będzie działać), natomiast zamykać będą ci menu.
Oczywiście id musisz sam ogarnąć (i tu przychodzi z pomocą ten dodatek - bo pozwala poznać id klawiszy na pilocie/klawiaturze)
btw - masz też chyba włączone odtwarzanie w tle w skórce. Jeśli skórka na to pozwala to wyłącz - jest mniej problematyczne wg mnie.
<fullscreenvideo>
<keyboard>
<key id="escape">stop</key>
<key id="back">stop</key>
<key id="backspace">stop</key>
<key id="249">stop</key>
<key id="216">stop</key>
<key id="229">OSD</key>
<key id="50">Info</key>
<key id="11">PlayPause</key>
</keyboard>
<remote>
<key id="249">stop</key>
</remote>
</fullscreenvideo>
<FullScreenInfo>
<keyboard>
<key id="229">back</key>
<key id="11">back</key>
</keyboard>
</FullScreenInfo>Te dwa id to u mnie strzałka i back - możesz przypisać im nope dla fullscrenvideo - czyli zero reakcji podczas oglądania (ale stop będzie działać), natomiast zamykać będą ci menu.
Oczywiście id musisz sam ogarnąć (i tu przychodzi z pomocą ten dodatek - bo pozwala poznać id klawiszy na pilocie/klawiaturze)
btw - masz też chyba włączone odtwarzanie w tle w skórce. Jeśli skórka na to pozwala to wyłącz - jest mniej problematyczne wg mnie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...