Mam po prostu i pilota i klawiaturę bluetooth do obsługi i na każdym ciut inaczej chce mieć obsługę.
O
Id 249 i 216 to strzałka wstecz i back (mam uniwersalnego pilota)
229 Osd - pokazuje osd czyli właśnie pasek z Play stop
Id info pokazuje mi informacje o filmie - bez paska z ikonami (w skrócie ah2 jest to mocno rozroznioy)
Play/pause - czyli jeden klawisz robi mi Play/pause
Remote - to chyba pozostałość którą mam z starego pilota
Co do ostatniego -
229 - jeśli włączone osd to je wyłącza (back)
11 - to u mnie klawisz który przypadkowo naciskałem przy wywołaniu osd i właśnie robił mi stop a nie back.
To co podałem to jest tylko przykład dla ciebie. Musisz ustawić tak żeby info/osd po naciśnięciu strzałki robiło back, ale ten sam klawisz żeby nie robił nic podczas okna z filmem. Żeby wyjść z filmu dało się przez stop lub przez długie naciśnięcie - w Wiki masz to opisane.
O
Id 249 i 216 to strzałka wstecz i back (mam uniwersalnego pilota)
229 Osd - pokazuje osd czyli właśnie pasek z Play stop
Id info pokazuje mi informacje o filmie - bez paska z ikonami (w skrócie ah2 jest to mocno rozroznioy)
Play/pause - czyli jeden klawisz robi mi Play/pause
Remote - to chyba pozostałość którą mam z starego pilota

Co do ostatniego -
229 - jeśli włączone osd to je wyłącza (back)
11 - to u mnie klawisz który przypadkowo naciskałem przy wywołaniu osd i właśnie robił mi stop a nie back.
To co podałem to jest tylko przykład dla ciebie. Musisz ustawić tak żeby info/osd po naciśnięciu strzałki robiło back, ale ten sam klawisz żeby nie robił nic podczas okna z filmem. Żeby wyjść z filmu dało się przez stop lub przez długie naciśnięcie - w Wiki masz to opisane.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.