Mam po prostu i pilota i klawiaturę bluetooth do obsługi i na każdym ciut inaczej chce mieć obsługę.
O
Id 249 i 216 to strzałka wstecz i back (mam uniwersalnego pilota)
229 Osd - pokazuje osd czyli właśnie pasek z Play stop
Id info pokazuje mi informacje o filmie - bez paska z ikonami (w skrócie ah2 jest to mocno rozroznioy)
Play/pause - czyli jeden klawisz robi mi Play/pause
Remote - to chyba pozostałość którą mam z starego pilota
Co do ostatniego -
229 - jeśli włączone osd to je wyłącza (back)
11 - to u mnie klawisz który przypadkowo naciskałem przy wywołaniu osd i właśnie robił mi stop a nie back.
To co podałem to jest tylko przykład dla ciebie. Musisz ustawić tak żeby info/osd po naciśnięciu strzałki robiło back, ale ten sam klawisz żeby nie robił nic podczas okna z filmem. Żeby wyjść z filmu dało się przez stop lub przez długie naciśnięcie - w Wiki masz to opisane.
O
Id 249 i 216 to strzałka wstecz i back (mam uniwersalnego pilota)
229 Osd - pokazuje osd czyli właśnie pasek z Play stop
Id info pokazuje mi informacje o filmie - bez paska z ikonami (w skrócie ah2 jest to mocno rozroznioy)
Play/pause - czyli jeden klawisz robi mi Play/pause
Remote - to chyba pozostałość którą mam z starego pilota

Co do ostatniego -
229 - jeśli włączone osd to je wyłącza (back)
11 - to u mnie klawisz który przypadkowo naciskałem przy wywołaniu osd i właśnie robił mi stop a nie back.
To co podałem to jest tylko przykład dla ciebie. Musisz ustawić tak żeby info/osd po naciśnięciu strzałki robiło back, ale ten sam klawisz żeby nie robił nic podczas okna z filmem. Żeby wyjść z filmu dało się przez stop lub przez długie naciśnięcie - w Wiki masz to opisane.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...