06-12-2023, 06:22 AM
(05-12-2023, 08:49 PM)grzesiek811 napisał(a): Pobawiłem się jeszcze wieczorem i znalazłem swojego zamulacza. Okazało się, że to synchronizacja z bazą danych MySql tak zamula Kodi. Testowane na różnych wersjach 20.2, 20.2 Kodinerds i 21 beta1 i wszędzieDziwne - używam na zewnętrznym serwerze bazy z biblioteką (ale na MariaDB) z 3 urządzeniami na stałe, z jednym dorywczo - i nie mam takich objawów. Biblioteka - 600 filmów z okładkami, fanartami, clearatami i wszystkim innym na skórce dość wymagającej - AH2 i zero zwiech... k21 na coreelec, na androidzie i na lapku.
Po wyłączeniu synchronizacji bibliotek system chodzi dobrze.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.