Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCL 55 C805 - Kodi działa bardzo wolno
(05-12-2023, 08:49 PM)grzesiek811 napisał(a): Pobawiłem się jeszcze wieczorem i znalazłem swojego zamulacza. Okazało się, że to synchronizacja z bazą danych MySql tak zamula Kodi. Testowane na różnych wersjach 20.2, 20.2 Kodinerds i 21 beta1 i wszędzie
Po wyłączeniu synchronizacji bibliotek system chodzi dobrze.
Dziwne - używam na zewnętrznym serwerze bazy z biblioteką (ale na MariaDB) z 3 urządzeniami na stałe, z jednym dorywczo - i nie mam takich objawów. Biblioteka - 600 filmów z okładkami, fanartami, clearatami i wszystkim innym na skórce dość wymagającej - AH2 i zero zwiech... k21 na coreelec, na androidzie i na lapku.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: TCL 55 C805 - Kodzi działa bardzo wolno - przez Tomek - 06-12-2023, 06:22 AM
TCL 55 C805 - Kodzi działa bardzo wolno - przez Tomek - 21-12-2023, 05:36 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości