10-12-2023, 12:08 PM
(09-12-2023, 05:11 PM)mar-an napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i wyłączyć auto aktualizację tego dodatku (Dodatki - Ustawienia - Zarządzaj zależnościami - urllib3). Jak wyjdą poprawki wtyczek będzie można włączyć aktualizację automatyczną tego dodatku ponownie.
Hej,
Próbowałem zrobić downgrade urllib3 do wersji 1.26.16 ale system krzyczy że wtyczka jest związana zależnościami z dodatkiem request nie nie jest możliwa aktualizacja tej wtyczki.
Jak rozwiązać takie issue, proszę o jakąś wskazówkęPodejrzewam że twój downgrade polegał na tym że chciałeś wpierw odinstalować wtyczkę, stąd taki komunikat. Natomiast ja nigdzie nie pisałem żeby ją odinstalować.
Poza tym - już nie trzeba tego robić, zarówno Fanfilm, wtyczki od mbebe oraz inne które tego wymagały otrzymały aktualizacje.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

![[Obrazek: AtdViPZl.png]](https://i.imgur.com/AtdViPZl.png)