Obniżenie baudrate pewnie nic nie da - bo ponoć było skonfigurowane i działało wcześniej - zresztą to standardowy baudrate dla tych tanich chińskich egzemplarzy. Działało wcześniej na tym samym kablu bo najwyraźniej zakłócenia na kablu były inne lub kabel był odpowiednio wygięty.
Błyskanie jest normalne - jeśli nie jest wyłączone w skrypcie przy aktywacji skryptu (ja powyłączałem). Przy wkładaniu/wyciąganiu idzie napięcie do Arduino i jest inicjalizacja.
Kabel, kabel, kabel - kup dobry kabel, zainwestuj te parę złotych - ja mam ugreen - i nie mam żadnych problemów:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Błyskanie jest normalne - jeśli nie jest wyłączone w skrypcie przy aktywacji skryptu (ja powyłączałem). Przy wkładaniu/wyciąganiu idzie napięcie do Arduino i jest inicjalizacja.
Kabel, kabel, kabel - kup dobry kabel, zainwestuj te parę złotych - ja mam ugreen - i nie mam żadnych problemów:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.