Mam ustawioną kluczową opcję IPTV SC na "Disabled". O tym czy strumień ma catchup czy nie i jakiego typu (składnia linku) decydujesz na poziomie listy odpowiednio ją parametryzując. Problemów z SC jest parę i dlatego odpuszczałem sobie integrację z wtyczkami w zakresie catchupu. Dobrze to działa jak się posiada listę od jednego dostawcy. Gorzej jak ich jest więcej (to samo dotyczy wtyczek). Różnice mogą być też w samym EPG, bo w zależności od tego jakiego użyjesz może generować do linków różne czasy (lokalny /UTC) i przy wielu dostawcach list trzeba parametryzować "offsset" albo we wtyczkach albo na poziomie konkretnych kanałów na liście. Generalnie to co zrobiłem to są tylko testy. Mam też rozwiązanie dla Megogo, ale ze względu na technikalia po stronie serwisu (link jest generowany na podstawie ID audycji/programu) trzeba na poziomie wtyczki oprogramować zmapowanie EPG z SC z EPG we wtyczce i będzie to działało tylko wtedy, gdy nie będzie ustawionego bufora czasowego przed rozpoczęciem programu (bo on niestety wpływa na znaczniki w linku). Z tego ale też i z innego względu (muszę wyjaśnić z autorami IS kwestię odtwarzania kanału CTV) tej wersji jeszcze nie udostępniłem.
Chyba ja też przestanę, bo jeśli po jakimś czasie trafiam na jakiś błąd - a wbrew pozorom korzystam ze swoich jak i innych wtyczek bardzo rzadko - i nie jest on zgłoszony, to uznaję że wtyczki nikt nie używa... Nie ma zatem sensu pisać następnych czy dodawać nowych funkcjonalności.
(01-01-2024, 08:03 PM)jas2001 napisał(a): Nie korzystam z GH, bo przeważnie po zgłoszeniu problemu i tak niewiele się dzieje, poza tym skoro jest to forum przeznaczone dla użytkowników Kodi, to korzystam i piszę (zresztą widziałem nawet, jak ludzie mają problemy z przewodnikiem).
Chyba ja też przestanę, bo jeśli po jakimś czasie trafiam na jakiś błąd - a wbrew pozorom korzystam ze swoich jak i innych wtyczek bardzo rzadko - i nie jest on zgłoszony, to uznaję że wtyczki nikt nie używa... Nie ma zatem sensu pisać następnych czy dodawać nowych funkcjonalności.