(07-01-2024, 01:58 PM)DarDo napisał(a): Witam. Czy działa u was tb7? W Fanfilm wyszukuje źródła z wrzucaj. Po wybraniu rozpoczyna odtwarzanie i zatrzymuje się. To samo we wtyczce tb7. Nie przesyłam na razie logów, bo chodzi mi o informację czy to ogólny problem tb7 czy szukać u siebie. Chociaż na dwóch boxach jest to samo.To nie problem z fanfilm tylko problem albo z serwerami tb7 albo z twoim kodi. Za odtwarzanie odpowiada tylko i wyłącznie kodi. Bez logów niewiele się pomoże. Oczywiście http2 masz wyłączony? W pierwszym poście masz informację o niedziałających źródłach.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
(14-01-2024, 12:34 PM)dwksc1906 napisał(a): Również mam problem z tb7.Wzruszyła mnie twoja historia. A teraz wróć i zapoznaj się z pierwszym postem w tym wątku.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.