Dziwne zachowanie - nigdy nie spotkałem się z tym żeby ponownie wyskakiwało okno wyszukiwania źródeł. Musiałbyś logi pokazać żebym wyśledził co wywołuje ponownie okno źródeł. Ale nigdy się z czymś takim nie spotkaliśmy
Ok - zainstalowałem dodatek trakt do ocen.
Czyste kodi, czysty FanFilm na domyślnych ustawieniach - nie otwiera okna wyszukiwania źródeł po ocenie filmu. Zmiana wyświetlania źródeł w oknie czy w folderze też nic nie zmienia, odświeżanie kontenera też nie. No testując różne opcje nie udaje mi się tego błędu wywołać.
Może za szybko klikasz? (żart oczywiście)
Wrzuć logi - ale błagam na czysto - odpal film, przewiń, zamknij, oceń.
Ok - zainstalowałem dodatek trakt do ocen.
Czyste kodi, czysty FanFilm na domyślnych ustawieniach - nie otwiera okna wyszukiwania źródeł po ocenie filmu. Zmiana wyświetlania źródeł w oknie czy w folderze też nic nie zmienia, odświeżanie kontenera też nie. No testując różne opcje nie udaje mi się tego błędu wywołać.
Może za szybko klikasz? (żart oczywiście)
Wrzuć logi - ale błagam na czysto - odpal film, przewiń, zamknij, oceń.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.