Inne kodi... Kodi 16 nie obsługuje połączeń https, tempo androida też może mieć wpływ - nie zdąży odpytać źródeł w zadanym czasie...
Rozwiązanie - upgrade kodi w TV
... Jak się nie uda, szukaj w forków kodi 17 które pójdą na twoim TV (np. MyGica czy inne... pytaj @kopernik1983 - ma większą wiedzę niż ja). Jak to nie zadziała to box od braci chińczyków
Rozwiązanie - upgrade kodi w TV
... Jak się nie uda, szukaj w forków kodi 17 które pójdą na twoim TV (np. MyGica czy inne... pytaj @kopernik1983 - ma większą wiedzę niż ja). Jak to nie zadziała to box od braci chińczyków
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.