Ostatnio, próbując wgrać backupa z FireTV Sticka 4k (Mantis) z Kodi (wersja kodi nie ma znaczenia)
na Fire TV Stick 4K Max (kara) wtyczka kodi Backup-Restore na Fire TV Stick 4K Max (karat) nie widzi wogóle tego backupa.
Akceptuje tylko taki, który jest na niej zapisany.
Wgrałem wiec wszystkie wtyczki ręcznie jak to dotychczas robilem na innych stickach, oczywiscie z zachowaniem struktury kodi
ale niestety, i tu kodi wogóle nie rozpoznaje tych wtyczek.
Problem jest mi znany ze smartphonów z Androidem >13 jest to tzw. write permissions.
Czy ktoś już zetknął sie z tym problemem na tym sticku? Lub wie jak to ogarnąć?
Oczywiście jest jeszcze wiele innych problemów związanych z tym FireTV stickiem w wersji OS >7.6.2.4, chociażby z
obcym launcherem. TWolf-Launcherdaje sobie z tym jakos rade ale tylko do kolejnego update. (tzw gra w kotka i myszkę).
Poza tym większość wtyczek z poza sklepu amazon jest po instalacji niewidoczna.
Kolejny problem to instalacja apki: mousetoogle, itd.
Temat ten już tutaj wcześniej poruszałem ale jak zwykle bez reakcji.
Mysle, ze otwarcie wątku do Fire TV Stick 4K Max (kara) pomogłoby wielu innym posiadaczom tego sticka w rozwiązaniu tych problemów.
na Fire TV Stick 4K Max (kara) wtyczka kodi Backup-Restore na Fire TV Stick 4K Max (karat) nie widzi wogóle tego backupa.
Akceptuje tylko taki, który jest na niej zapisany.
Wgrałem wiec wszystkie wtyczki ręcznie jak to dotychczas robilem na innych stickach, oczywiscie z zachowaniem struktury kodi
ale niestety, i tu kodi wogóle nie rozpoznaje tych wtyczek.
Problem jest mi znany ze smartphonów z Androidem >13 jest to tzw. write permissions.
Czy ktoś już zetknął sie z tym problemem na tym sticku? Lub wie jak to ogarnąć?
Oczywiście jest jeszcze wiele innych problemów związanych z tym FireTV stickiem w wersji OS >7.6.2.4, chociażby z
obcym launcherem. TWolf-Launcherdaje sobie z tym jakos rade ale tylko do kolejnego update. (tzw gra w kotka i myszkę).
Poza tym większość wtyczek z poza sklepu amazon jest po instalacji niewidoczna.
Kolejny problem to instalacja apki: mousetoogle, itd.
Temat ten już tutaj wcześniej poruszałem ale jak zwykle bez reakcji.
Mysle, ze otwarcie wątku do Fire TV Stick 4K Max (kara) pomogłoby wielu innym posiadaczom tego sticka w rozwiązaniu tych problemów.
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.