Myślałem, że skórka Titan Vanilla ma się ku końcowi, a jednak ta skórka wróciła do gry i jest już dostępna wersja na Kodi 21 Omega.
Staje się ona konkurencją dla Titan MOD. W skórce jest dużo zmian na lepsze w wersji na Omegę, naprawdę jestem miło zaskoczony pozytywnymi zmianami w Titan Vanilla.
Oczywiście, Titan Vanilla nie staje w szranki z Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R), ponieważ obie skórki mają inne podejście do działania skórki:
- AZ2:R np. stawia na funkcjonalność, minimalizm i szybkość obsługi
- skórki wywodzące się z Titana np. możliwość zmiany motywów i kolorów (z wyjątkiem skórki Titan BINGIE MOD, która poszła swoją drogą)
Polecam skórkę Titan Vanilla do przetestowania na Omegę.
Info autora skórki:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Repozytorium do pobrania ze strony:
Pozdrawiam
Edycja. W skórce Titan Vanilla można zastosować niektóre z ustawień, które podałem na stronie 1 tego wątku:
Staje się ona konkurencją dla Titan MOD. W skórce jest dużo zmian na lepsze w wersji na Omegę, naprawdę jestem miło zaskoczony pozytywnymi zmianami w Titan Vanilla.
Oczywiście, Titan Vanilla nie staje w szranki z Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R), ponieważ obie skórki mają inne podejście do działania skórki:
- AZ2:R np. stawia na funkcjonalność, minimalizm i szybkość obsługi
- skórki wywodzące się z Titana np. możliwość zmiany motywów i kolorów (z wyjątkiem skórki Titan BINGIE MOD, która poszła swoją drogą)
Polecam skórkę Titan Vanilla do przetestowania na Omegę.
Info autora skórki:
Repozytorium do pobrania ze strony:
Pozdrawiam
Edycja. W skórce Titan Vanilla można zastosować niektóre z ustawień, które podałem na stronie 1 tego wątku: