(31-05-2024, 07:33 PM)Koderz napisał(a): Dziękuje za opinie, mocno podzielonePoczytaj sobie wątek o nim i jego klonach na Kodinerds.Powinno Ci to pomoc wyciągnąć wnioski.ale myślę że chyba jednak zdecyduję się na Homatics Box R 4K Plus 32 GB ma bardzo dobre opinie, więcej pamięci, jeden z najmocniejszych na rynku czy ktoś testował ?
(31-05-2024, 08:19 PM)Łonogrzmot napisał(a):Miałem dostęp i tu nie ma zbytnio co testować.Fire sticki nie obsługują gęstych formatów audio ,przekazują tylko core.Nawet Kodi zgłasza maksymalnie DTS HD ,ktory nawet w czasach przedatmosowych był ciężki do napotkania.(31-05-2024, 06:55 PM)somer napisał(a): wsparcia dla gęstych formatów audio.
formaty audio HD.
sprawdzał
Może będziesz miał sposobność/dostęp aby na tej płaszczyźnie przetestować autopsyjnie Fire 4K Max 2gen.
Za to obsługuje w pełnej jakości (łącznie z DD Atmos) wszystkie platformy streamingowe.W dodatku umożliwiając odtwarzanie w oryginalnym klatkarzu (NVIDIA sobie z tym kompletnie nie radzi).

ale myślę że chyba jednak zdecyduję się na Homatics Box R 4K Plus 32 GB ma bardzo dobre opinie, więcej pamięci, jeden z najmocniejszych na rynku czy ktoś testował ?![[Obrazek: UKQXoHLl.jpeg]](https://i.imgur.com/UKQXoHLl.jpeg)