(08-08-2024, 01:50 PM)arkady1964 napisał(a): Repo Kodiwpigulce obecnie nie używam. Ciężko mi się na temat narzędzia EZ Maintance lub SprzątaczKaWP wypowiadać, natomiast mam wyrobione zdanie na temat narzędzia z Phantom. Stosowałem je wielokrotne z bardzo dobrym skutkiem oraz bez najmniejszych problemów...Na pewno nie będzie takiej funkcji w fanfilm. To wtyczka do odtwarzania filmów a nie do robienia porządków w kodi. Od tego jest np. już wyżej wspomniany EZMaintance. Nie mieszajmy funkcji wtyczek. Fanfilm sprząta tylko po sobie i tak zostanie. Inne wtyczki niech sprzątają po sobie. A do uniwersalnego czyszczenia też są odrębne wtyczki.
To narzędzie z Phantom działa naprawdę rewelacyjnie,używałem je setki razy.
Sporo instalowałem i deinstalowałem różnych dodatków w Kodi. Po użyciu tego narzędzia miałem od 0,5 do 2 GB wyczyszczone Kodi, do tego po tym czyszczeniu Kodi mniej się muliło. Super narzędzie, niezwykle proste i skuteczne w użyciu, tak jak pisałem fajnie gdyby było w nowym FanFilm.
Pozdrawiam
Sprzątaczka zaś służy do czegoś innego - do siłowego usuwania złych dodatków i repozytoriów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

używałem je setki razy.