26-08-2024, 06:16 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2025, 03:04 PM przez arkady1964.)
Uwaga. Poniżej moje refleksje w temacie tego wątku, ale to nic istotnego.
Mamy końcówkę okresu wakacyjnego, pozwolę sobie na kilka zdań na luzie w temacie - dwie różne koncepcje dla skórki na Kodi.
No więc, nawet w moim gospodarstwie domowym obecnie na sprzętach z Android TV są zainstalowane 2 skórki tj. Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R) i Titan Mod.
Na jednym boxie Android TV, który ja głównie używam na Kodi jest skórka Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R), przetestowałem praktycznie wszystkie skórki i AZ2:R zdecydowanie najbardziej mi pasuje.
Oglądam głównie filmy akcji, horrory, sci-fi oraz sport.
Natomiast na drugim boxie Android TV, na którym żona ogląda głównie seriale i filmy romantyczne, na Kodi jest zainstalowana skórka Titan Mod, ponieważ skórka oparta na Titanie jej się najbardziej podoba.
Ze skórek pochodzących się z Titana skórka Titan MOD obecnie jest nawet lepsza od Titan Vanilla, ponieważ opiekun skórki Fuchs2468 bardzo dba o rozwój skórki. Skórkę tę polecam miłośnikom zmian motywów i kolorów, ponieważ ma ogromne możliwości personalizacji.
Oficjalna strona Titan MOD:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Strona o Titan MOD na Forum Kodiwpigulce:
Pozdrawiam
Mamy końcówkę okresu wakacyjnego, pozwolę sobie na kilka zdań na luzie w temacie - dwie różne koncepcje dla skórki na Kodi.
No więc, nawet w moim gospodarstwie domowym obecnie na sprzętach z Android TV są zainstalowane 2 skórki tj. Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R) i Titan Mod.
Na jednym boxie Android TV, który ja głównie używam na Kodi jest skórka Arctic Zephyr 2 - Resurrection (AZ2:R), przetestowałem praktycznie wszystkie skórki i AZ2:R zdecydowanie najbardziej mi pasuje.
Oglądam głównie filmy akcji, horrory, sci-fi oraz sport.Natomiast na drugim boxie Android TV, na którym żona ogląda głównie seriale i filmy romantyczne, na Kodi jest zainstalowana skórka Titan Mod, ponieważ skórka oparta na Titanie jej się najbardziej podoba.
Ze skórek pochodzących się z Titana skórka Titan MOD obecnie jest nawet lepsza od Titan Vanilla, ponieważ opiekun skórki Fuchs2468 bardzo dba o rozwój skórki. Skórkę tę polecam miłośnikom zmian motywów i kolorów, ponieważ ma ogromne możliwości personalizacji.
Oficjalna strona Titan MOD:
Strona o Titan MOD na Forum Kodiwpigulce:
Pozdrawiam