Wtyczka alltube została wczoraj zaktualizowana. I linków nie znajdowała od piątku więc kręcenie afery "to koniec wtyczki? Czy będzie czymś zastąpiona?" w momencie gdy została zaktualizowana w 72h od wystąpienia awarii to gruba przesada. Daj ludziom odpocząć w weekend - niektórzy, w tym developerzy wolą wyskoczyć na rowery lub nad wodę niż siedzieć 24h przed kompem.
BTW
BTW
(28-05-2018, 07:56 AM)Lukaszek124 napisał(a): Mam nadzieję ze szybko wtyczka zacznie działać bo ja jej uzywalem i nie narzekalem ?No to sądzę że developer się weźmie do roboty w ciągu najbliższej godziny - bo ty jej używałeś i nie narzekałeś...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.