09-11-2024, 08:17 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2024, 09:23 AM przez arkady1964.)
@tele Całkowicie zgadzam się z @Toov.
Twoja ostatnia dostępna wersja wtyczki ekino-tv z poprawkami tj:
2024-11-09:
"- porządki w typach: widoków i mediów
- cofanie przyciskiem Wstecz nie przenosi do strony głównej, tylko do poprzedniej podstrony"
Powyżej jest to "suchy" opis od Ciebie. W najmniejszym stopniu nie oddaje on tego co zrobiłeś z tą wtyczką... Przetestowałem, jestem niesamowicie zachwycony, jest to naprawdę spektakularne. Rewelacja!
Szacun!
@tele, mam pytanie, co oznacza ten wpis:
"2024-11-10*
- przyspieszenie działania wtyczki (gdzie się da), czyli tryb TURBO"
Czyżby jutro kolejna wersja?
Pozdrawiam
Edycja. Na wielu filmach obecnie w tej poprawionej wtyczce działa funkcja rozszerzonych informacji (wcześniej nie działało prawie nic). Na Android TV we wtyczce ekino-tv poprawionej przez Ciebie ze źródeł przesyłanych strumieniowo obecnie najlepiej działają np. MIX, VOA i DOOD.
Twoja ostatnia dostępna wersja wtyczki ekino-tv z poprawkami tj:
2024-11-09:
"- porządki w typach: widoków i mediów
- cofanie przyciskiem Wstecz nie przenosi do strony głównej, tylko do poprzedniej podstrony"
Powyżej jest to "suchy" opis od Ciebie. W najmniejszym stopniu nie oddaje on tego co zrobiłeś z tą wtyczką... Przetestowałem, jestem niesamowicie zachwycony, jest to naprawdę spektakularne. Rewelacja!
Szacun! @tele, mam pytanie, co oznacza ten wpis:
"2024-11-10*
- przyspieszenie działania wtyczki (gdzie się da), czyli tryb TURBO"
Czyżby jutro kolejna wersja?
Pozdrawiam
Edycja. Na wielu filmach obecnie w tej poprawionej wtyczce działa funkcja rozszerzonych informacji (wcześniej nie działało prawie nic). Na Android TV we wtyczce ekino-tv poprawionej przez Ciebie ze źródeł przesyłanych strumieniowo obecnie najlepiej działają np. MIX, VOA i DOOD.