10-11-2024, 12:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2024, 01:40 PM przez arkady1964.)
@tele, już wiem, że będzie wydana wersja "Turbo"
, wstępnie Ci podziękowałem, ale pragnę jeszcze raz wyrazić moją opinię na Forum o Twojej pracy nad wtyczką ekino-tv.
Efekty we wtyczce ekino-tv po Twoich poprawkach przerosły wielokrotnie moje wyobrażenia... Jest to pełnokrwista wtyczka z wieloma funkcjami... Nawet są rozszerzone informacje z TMDB działające w skórce AZ2:R, Titan MOD, Titan Vanilla i wszystkich, które mają obsługę rozszerzonych informacji. Obsługa tej wtyczki to teraz naprawdę prawdziwa przyjemność.
Tryb "Turbo" nawet gdy da minimalne przyśpieszenie, to i tak zawsze będzie przydatny. Istotne jest też, że na Android TV bez żadnego problemu działają źródła przesyłania strumieniowego z MIX, VOA i DOOD. Nie jest to mało źródeł i wtyczka obecnie śmiga super.
Osiągnięte efekty za olbrzymie... Bardzo dziękuję za Twoją pracę.
Pozdrawiam
, wstępnie Ci podziękowałem, ale pragnę jeszcze raz wyrazić moją opinię na Forum o Twojej pracy nad wtyczką ekino-tv.Efekty we wtyczce ekino-tv po Twoich poprawkach przerosły wielokrotnie moje wyobrażenia... Jest to pełnokrwista wtyczka z wieloma funkcjami... Nawet są rozszerzone informacje z TMDB działające w skórce AZ2:R, Titan MOD, Titan Vanilla i wszystkich, które mają obsługę rozszerzonych informacji. Obsługa tej wtyczki to teraz naprawdę prawdziwa przyjemność.
Tryb "Turbo" nawet gdy da minimalne przyśpieszenie, to i tak zawsze będzie przydatny. Istotne jest też, że na Android TV bez żadnego problemu działają źródła przesyłania strumieniowego z MIX, VOA i DOOD. Nie jest to mało źródeł i wtyczka obecnie śmiga super.
Osiągnięte efekty za olbrzymie... Bardzo dziękuję za Twoją pracę.
Pozdrawiam