10-11-2024, 07:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2024, 04:33 PM przez arkady1964.)
Jest nowa wersja wtyczki ekino-tv poprawiona przez @tele tj. plugin.video.ekinotv-2.6.6_2024-11-10.zip
Do pobrania:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dzięki! @tele
Pozdrawiam
Edycja. Szybki test.
Wtyczka działa na Android TV jakby trochę lepiej, od poprzedniej wersji.
Jednak 3 uwagi.
1. Po instalacji wskazany jest restart Kodi.
2. Warto używać przycisku wstecz, jak jest info "Czekać" i nic się nie dzieje. Z reguły to działa i się odwiesza.
3. Może najważniejsze, pomimo, że miałem wcześniej aktywny w systemie dodatek ResolveURL Repository musiałem jeszcze raz go zainstalować, aby mi wtyczka działała:
Ustawienia > Dodatki > Moje dodatki > Wszystkie > ResolveURL Repository > WYBIERZ WERSJĘ > zawsze najwyższą, ale tu akurat są takie same w wysokości więc np. FanFilm repo Wersja 1.0.0
Nie wiem dlaczego tak się stało, że ten dodatek przestał być aktywny i musiałem go ponownie instalować, ale tak było. Po instalacji wtyczka zaczęła działać prawidłowo.
Do pobrania:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dzięki! @tele
Pozdrawiam
Edycja. Szybki test.
Wtyczka działa na Android TV jakby trochę lepiej, od poprzedniej wersji.

Jednak 3 uwagi.
1. Po instalacji wskazany jest restart Kodi.
2. Warto używać przycisku wstecz, jak jest info "Czekać" i nic się nie dzieje. Z reguły to działa i się odwiesza.
3. Może najważniejsze, pomimo, że miałem wcześniej aktywny w systemie dodatek ResolveURL Repository musiałem jeszcze raz go zainstalować, aby mi wtyczka działała:
Ustawienia > Dodatki > Moje dodatki > Wszystkie > ResolveURL Repository > WYBIERZ WERSJĘ > zawsze najwyższą, ale tu akurat są takie same w wysokości więc np. FanFilm repo Wersja 1.0.0
Nie wiem dlaczego tak się stało, że ten dodatek przestał być aktywny i musiałem go ponownie instalować, ale tak było. Po instalacji wtyczka zaczęła działać prawidłowo.