Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepsze bezpłatne przeglądarki na Android TV
Star 
Dzisiaj weszła mi ze sklepy Google Play Store najnowszą wersję przeglądarki Zeus TV Browser o numerze wersji 7.9.11  Aktualizację zainstalowałem na BOX Canal+, na Xiaomi Mi Box jeszcze nie weszła. Plików instalacyjnych APK/XAPK tej wersji w Internecie jeszcze nie ma.

Poniżej jakie bardzo pozytywne zmiany nastąpiły w wersji 7.9.11 
Numer wersji jest ważny, ponieważ od tej wersji znacznie poprawiono poziomy tryb obrazu Desktop, ale co najważniejsze w bardzo dużym stopniu poprawiono blokowanie reklam. Pod względem blokady reklam np. na serwisie filman.cc przeglądarka  Zeus TV Browser nie ustępuje już BrowseHere. 

Obie przeglądarki maja swoje liczne zalety i niewielkie wady, która jest lepsza dla Android TV, ciężko mi po wydaniu Zeus TV Browser w wersji 7.9.11 jednoznacznie określić...
Zaznaczam, że zainteresowany użytkownik powinien sam przetestować na Android TV te 2 przeglądarki i wybrać tę, która mu najbardziej pasuje.

Szersze info o Zeus TV Browser (koniecznie trzeba instalować wersję 7.9.11, lub wyższą jak będzie dostępna):
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Szersze info o BrowseHere:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Oczywiście, nie jest to stale, może być, że za jakiś czas inna przeglądarka dla Android TV będzie najlepsza. 
Obecnie po aktualizacji do wersji  7.9.11 znowu jedną z najlepszych jest Zeus TV Browser, chociaż BrowseHere mu nie ustępuje...   Smile

Pozdrawiam

Edycja.  Jednak nic nie uległo większej zmianie. Jak w przysłowiu "im dalej w las, tym więcej drzew", w tym przypadku nachalnych reklam. Po dłuższym testowaniu, okazało się, że co prawda, blokowanie reklam poprawiło się w przeglądarce Zeus TV Browser, ale, niestety, dalej jest niedopracowane...   Sad  
Więc, BrowseHere wciąż jest najlepszą przeglądarką do filmów dla Android TV.

Podziękowali: batorencjusz
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Najlepsze bezpłatne przeglądarki na Android TV - przez arkady1964 - 11-11-2024, 01:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości