11-11-2024, 03:47 PM
(10-11-2024, 07:25 PM)arkady1964 napisał(a): 3. Może najważniejsze, pomimo, że miałem wcześniej aktywny w systemie dodatek ResolveURL Repository musiałem jeszcze raz go zainstalować, aby mi wtyczka działała:
Ustawienia > Dodatki > Moje dodatki > Wszystkie > ResolveURL Repository > WYBIERZ WERSJĘ > zawsze najwyższą, ale tu akurat są takie same w wysokości więc np. FanFilm repo Wersja 1.0.0
Nie wiem dlaczego tak się stało, że ten dodatek przestał być aktywny i musiałem go ponownie instalować, ale tak było. Po instalacji wtyczka zaczęła działać prawidłowo.
Wczoraj spotkało mnie chyba to samo.
Po analizie faktów winowajcą może być FanFilm.
Nie wiem jak było u Ciebie, ale u mnie w pewnym momencie FF poinformował, że proponuje zainstalować nowsza wersję Resolvera. Zgodziłem się, ale musiałem po tej instalacji uruchomić ponownie Kodi. Po uruchomieniu wszedłem najpierw we wtyczkę ekino I wyskoczył błąd, że nie uruchomiono Resolvera. Drugi próba uruchomienia również bez skutku. Wtedy skojarzyłem fakt i uruchomiłem FF. Od tego momentu mogłem już uruchomić wtyczkę ekino.
Po zajrzeniu w kod FF okazało się, że na czas aktualacji Resolvera FF wyłącza go, ale nie włącza go zaraz po aktualizacji, tylko dopiero po uruchomieniu FF. Spróbuję to poprawić w kolejnej aktualizacji.
Ciekawe czy taki sam ciąg wydarzeń był u @arkady1964
Podziękowali: arkady1964