source=[{"debridonly":+false,+@szopns - dobrze ma ustawione - domyślnie jest false i raczej tego nie powinno się ruszać.Natomiast - tak już mówiłem - link nie odpowiada - jest martwy - u mnie odpowiedź jest inna:
2024-11-30 05:45:33.475 T:160 error <general>: CCurlFile::Stat - <http://ptXK7W5hEwP6MDrz6Sg47G20AJkfnnCOvdzamZvM.doodstram.xyz/gtx/E8S4qOLKjNhfYOY/2289/141534.mp4> Failed: Could not connect to server(7)
ale tak naprawdę brak połączania z serwerem albo brak odpowiedzi w żądanym czasie prowadzi do tego samego wniosku - źródło jest martwe i nie działa dla tego konkretnego serialu/odcinka.
Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.