Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube - generowanie własnego klucza API
Witam
Nie chcę zakładać nowego tematu może tutaj Panowie pomożecie bo już mi brakuje pomysłów

Mam urządzenie Amazon Fire TV MAX gen2 i w żaden możliwy sposób nie potrafię wpisać moich kluczy API w dodatku YouTube

1) Strona konfiguracji nie działa By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. w dodatku YouTube mam zaznaczone opcje konfiguracji

2) Zdalne sterowanie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. mam dostęp do KODI ale tam nie ma żadnej opcji wpisania kluczy można jedynie sterować KODI

3) Kolejna próba wpisania to ADBLINK i podmiana api_keys.json ( ta opcja działa mi na Amazon Fire TV MAX gen1 , niestety najnowsza wersja mojego urządzenia ma najnowszego androida 11.0.0 API level 30 i jest blokada dostępu do katalogu userdata/addon_data/plugin.video.youtube )

Moje KODI to Omega  21.1 a dodatek YouTube jest zainstalowany z oficjalnego repozydium zawsze z niego korzystam bo on po prostu u mnie działa

Proszę was pomóżcie mi w jakiś sposób wpisać te klucze bo nie chce tego ręcznie wklepywać z pilota
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
YouTube - generowanie własnego klucza API - przez DenDy - 31-12-2019, 09:01 AM
YouTube - generowanie własnego klucza API - przez zm1c4l - 26-03-2020, 02:22 AM
YouTube - generowanie własnego klucza API - przez zm1c4l - 29-03-2020, 11:10 AM
YouTube - generowanie własnego klucza API - przez Tomek - 20-06-2021, 01:33 PM
YouTube - generowanie własnego klucza API - przez Tomek - 28-08-2021, 09:39 AM
RE: YouTube - generowanie własnego klucza API - przez omaxp - 08-12-2024, 09:51 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości