Nie korzystam z tego dodatku. W stable fanfilm przy wyświetlaniu źródeł w oknie wszystko działało - okna w katalogu zawsze powodowały problemy - dlatego ich nie używałem.
Co do dodatku Trakt oraz FanFilm - to średnie rozwiązanie - nakładają się funkcje - więc to bez sensu - często błędnie oznacza przez to i się wykłada. Dodanie do tego biblioteki powoduje już cyrki kompletne.
Nie chce podłączać pod trakt ff od tele bo używam na stałe ff3 z trakt - boje się że namiesza mi w moim 10 letnim koncie trakt.
Co do dodatku Trakt oraz FanFilm - to średnie rozwiązanie - nakładają się funkcje - więc to bez sensu - często błędnie oznacza przez to i się wykłada. Dodanie do tego biblioteki powoduje już cyrki kompletne.
Nie chce podłączać pod trakt ff od tele bo używam na stałe ff3 z trakt - boje się że namiesza mi w moim 10 letnim koncie trakt.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...