(14-12-2024, 10:50 AM)arkady1964 napisał(a):(14-12-2024, 09:59 AM)Tomek napisał(a): No ja myślałem że nowy FF i twój mod nie będą konkurować tylko w końcu się połączą... Ale że to świat kodi i wolnego oprogramowania - więc droga wolna
To nie jest kwestia konkurencji, przecież można mieć zainstalowane obie wtyczki i korzystać z jednej oraz drugiej...![]()
Pozdrawiam
To prowadź support dla obu, ok? Nie rozumiesz chyba czym miał być FanFilm3...
Więcej nie chce mi się tłumaczyć.
(14-12-2024, 12:31 PM)tele napisał(a): Dlatego nie będzie rozdzielenia.Do rozdzielenia już dawno doszło.
(...)
Zobowiązują mnie pewne umowy dżentelmeńskie i choć kusi, to niektórych rzeczy nie wprowadzę do obecnego FF.
Do swojej wersji możesz wprowadzać co chcesz - to już dawno przestał być "FF z oficjalnego repo" - to twoja modyfikacja - i masz pełne prawo robić tam co chcesz. Nikt cię nie blokuje - tylko prosimy o inny id wtyczki - ten zostawmy dla MrKnow i osób z nim powiązanych.
EOT.
A za chwilę będzie prawdziwy EOT
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...