Przy okazji pomocy jednemu koledze z forum, natrafiłem na niedziałające linki z "ekino" - te z "voe", gdzie do tej pory działały oraz jakieś nowe "sstream". Po konsultacji z Gujal00 udało się je wykorzystać.
Dla Voe linki muszą być odtwarzane przez wtyczkę Inputstream Adaptive - więc zrobiłem, na razie trochę eksperymentalnie, aby można było daną pozycję odpalić przez ten dodatek (menu kontekstowe na danym źródle, czyli źródła muszą być pokazywane w katalogu), choć nieprawidłowe wybranie odtwarzania przez IA powoduje u mnie zawieszenie Kodi.
Dodałem też w Ustawieniach FF opcję, aby wszystkie linki, które mają frazę ".m3u8" w adresie odtwarzane były przez ten dodatek.
Testowałem na "Czerwona jedynka" i "Sonic 3", na źródłach z ekino tylko.
Jeśli gdzieś w innym serwisie też występują źródła "sstream", to dajcie znać.
Jak ktoś chce potestować i podzielić się uwagami, to proszę.
Podziękowali: arkady1964, martairafal, sky02
Dla Voe linki muszą być odtwarzane przez wtyczkę Inputstream Adaptive - więc zrobiłem, na razie trochę eksperymentalnie, aby można było daną pozycję odpalić przez ten dodatek (menu kontekstowe na danym źródle, czyli źródła muszą być pokazywane w katalogu), choć nieprawidłowe wybranie odtwarzania przez IA powoduje u mnie zawieszenie Kodi.
Dodałem też w Ustawieniach FF opcję, aby wszystkie linki, które mają frazę ".m3u8" w adresie odtwarzane były przez ten dodatek.
Testowałem na "Czerwona jedynka" i "Sonic 3", na źródłach z ekino tylko.
Jeśli gdzieś w innym serwisie też występują źródła "sstream", to dajcie znać.
Jak ktoś chce potestować i podzielić się uwagami, to proszę.
Podziękowali: arkady1964, martairafal, sky02