19-01-2025, 10:03 AM
(15-01-2025, 08:50 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ps jednak inne odinki tez ale mniej
w logach:
info <general>: CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled
error <general>: CCurlFile::CReadState::XFILE::CCurlFile::CReadState::FillBuffer - (0x252cb0eaa10) Failed: Timeout was reached(28)
warning <general>: CCurlFile::CReadState::XFILE::CCurlFile::CReadState::FillBuffer - (0x252cb0eaa10) Reconnect, (re)try 1co świadczy o problemem z odczytem danych z serweraTestowałem na różnych urządzeniach z tym zacinaniem i tylko na Xbox się zacina wróciłem do chromcasta 4k nic się nie zacina. Wiem że aplikacje na windows uwp są ograniczone ramem ale i tak na Xbox pokazywało w kodi że jest 4gb ram ale i tak zawsze pokazywało że użycie było prawie 100%. Też bawiłem się z ustawieniach rutera z szerokością kanału ale to nic nie dało zawsze na Xbox zacinało się w tym samym miejscu nie ma znaczenia czy przez kabel ethernet czy wifi.Chyba trzeba czekać na
Nowszą wersję kodi na Xbox może coś poprawia. Chyba twórcy kodi będzie optymalizują kodi pod androida i pc