13-02-2025, 02:42 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2025, 03:11 AM przez manieKMP.)
Szybkie info zwrotne z testu dla "Archiwum X" i "Silos" (v. 2025-02-12), dla zgłoszonych problemów:
- źródła z filmana są wyszukiwane i działają dla "Archiwum X" (test na podanym przez forumowicza odcinku i kolejnym)
- żródła dla "Silos" są wyszukiwane (moja pamięć "złotej rybki" dla takich rzeczy podpowiada, że było ich 22 dla podanego odcinka). Domyślam się, że problemem w tym wypadku był błąd z brakiem źródeł, czy coś (nie widziałem tego serialu, chyba nie moje klimaty
, więc to moja pierwsza z nim styczność). Żródła filmana nie działają na tym serialu. Sprawdziłem kilka innych, część z nich odpala, część wyświetla standardowe okno by zobaczyć log.
Kompletny log z tego testu (część błędów jest związana z InputStream Adaptive, włączyłem opcję w FF chyba po to by sprawdzić czy żródła z tego typu przestaną być "irytujace" w działaniu: przeskoki, przycięcia, pikseloza, "wykopywanie" po dłuższej pauzie...):
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
- źródła z filmana są wyszukiwane i działają dla "Archiwum X" (test na podanym przez forumowicza odcinku i kolejnym)
- żródła dla "Silos" są wyszukiwane (moja pamięć "złotej rybki" dla takich rzeczy podpowiada, że było ich 22 dla podanego odcinka). Domyślam się, że problemem w tym wypadku był błąd z brakiem źródeł, czy coś (nie widziałem tego serialu, chyba nie moje klimaty
, więc to moja pierwsza z nim styczność). Żródła filmana nie działają na tym serialu. Sprawdziłem kilka innych, część z nich odpala, część wyświetla standardowe okno by zobaczyć log.Kompletny log z tego testu (część błędów jest związana z InputStream Adaptive, włączyłem opcję w FF chyba po to by sprawdzić czy żródła z tego typu przestaną być "irytujace" w działaniu: przeskoki, przycięcia, pikseloza, "wykopywanie" po dłuższej pauzie...):
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.