13-02-2025, 09:24 AM
@arkady1964 Skrót myślowy chyba mi nie wyszedł (postarałem się nie być "wylewnym", moja przypadłość, o której @tele wie już sporo...
).
Nie twierdzę, że mam z opcją ISA dla m3u8 jakiś problem w FF. Po prostu gdy @tele napisał, że ją dodaje/dodał, "zrozumialem" że FF z tego dodatku nie korzystał, a przed tym ze streaming-ami adaptacyjnym były u mnie wymienione problemy (aktualnie przerabiam serial, który jako pierwszy od miesięcy ma również inne źródła poza filmanem, a w jego przypadku zwyczajowo ruszam "mp4", chyba "lubię" widzeć jak mi pasek buforowania "rośnie w oczach"
).
To że akurat wspomniałem o błędach z ISA w logu, to też niekoniecznie musi być związane z FF (ot, FF przekazał info dla ISA, ten chciał lecz nie przetrawił "przekazania pałeczki", strzelił "bełta" w log i tyle). @tele z logu i tak więcej wyczyta, może znajdzie coś dla niego istotnego by coś tam poprawić, a jak nic nie znajdzie...
Pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964
).Nie twierdzę, że mam z opcją ISA dla m3u8 jakiś problem w FF. Po prostu gdy @tele napisał, że ją dodaje/dodał, "zrozumialem" że FF z tego dodatku nie korzystał, a przed tym ze streaming-ami adaptacyjnym były u mnie wymienione problemy (aktualnie przerabiam serial, który jako pierwszy od miesięcy ma również inne źródła poza filmanem, a w jego przypadku zwyczajowo ruszam "mp4", chyba "lubię" widzeć jak mi pasek buforowania "rośnie w oczach"
).To że akurat wspomniałem o błędach z ISA w logu, to też niekoniecznie musi być związane z FF (ot, FF przekazał info dla ISA, ten chciał lecz nie przetrawił "przekazania pałeczki", strzelił "bełta" w log i tyle). @tele z logu i tak więcej wyczyta, może znajdzie coś dla niego istotnego by coś tam poprawić, a jak nic nie znajdzie...
Pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964