17-02-2025, 08:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2025, 08:32 PM przez pawel959.)
(16-02-2025, 12:22 PM)arkady1964 napisał(a): @tele W poście 368 w podanych plikach, w ustawieniach ogólnych - "Odtwarzaj źródła .m3u8 przez Inputstream Adaptive" funkcja nie jest domyślnie załączona.
Załączyłem tę opcję "ręcznie", po aktywowaniu jej nie zauważyłem żadnych problemów w działaniu FF Mod, wszystko działa jak trzeba.
Pozdrawiam
(17-02-2025, 07:53 PM)tele napisał(a): Kurcze, u mnie te filmy ze źródła "Player" działają i z ISA i bez. Testowałem na laptopie z Windows.U mnie jest dokładnie tak samo jak u @manieKMP
@pawel959 Czy możesz sprawdzić jak u Ciebie?
Być może źródła filemoon (a te o nazwie "Player" prowadzą do "filemoon") są na tyle himeryczne, że nie działają w każdej konfiguracji.
@manieKMP Jeśli używasz wyświetlania źródeł w katalogu (a nie w okienku), to na takim źródle wywołujesz menu kontekstowe i możesz wybrać "Nie odtwarzać przez IA" - wówczas nie musisz przestawiać w Ustawieniach.
Bez względu na to czy źródło jest opisane player czy filemoon, ale wybierając „Nie odtwarzaj przez IA” działa
Mam Chromecast 4 (Androdi TV 12) i Kodi 21.2

, wszystko działa jak trzeba.![[Obrazek: KGvlzNdl.jpeg]](https://i.imgur.com/KGvlzNdl.jpeg)