17-02-2025, 09:25 PM
@tele Po tym jak napisałeś, że u Ciebie na "Oknach" to działa normalnie i "looknięciu" w podany przeze mnie log (nie było jeszcze odpowiedzi innych), myślałem że może to problem z "kodekiem" czy coś, bo i tablet do filmów i seriali to staruszek z And. 6 (w logu ISA podało najpierw, że "chce" coś pobrać z jakiegoś adresu i dodstaje 404, potem "chce" jakiś dodatkowych informacji dla kodeka ""id 27"). Więc podjumałem prezent ode mnie dla "lokatorki"
i po "żon-glerce" plikami (And. 14 i ta "tragedia" z dostępem do Android/data...) wyszło w sumie to samo, z tą różnicą że log wyglądał inaczej (brak wspomnianiego adresu z błędem 404 i "codec id 27").
No i jak napisałeś, możliwe że devy od tego dodatku nałożyli jakieś ograniczenia ze względu na specyfikę danego OSu, nie wiem. (no i włączyła mi się ciekawość i pytania na ten temat: co i czemu ogranicza dziaanie ISA, czy można to poprawić, czy na nowszych OSach musi ono być... itd. itp., a na GH tego dodatku wolę ich nie zadawać, pewnie "zachęcano" by mnie do podania przykładów z czym jest problem... kto wie, może to bug na konkretnych platformach).
i po "żon-glerce" plikami (And. 14 i ta "tragedia" z dostępem do Android/data...) wyszło w sumie to samo, z tą różnicą że log wyglądał inaczej (brak wspomnianiego adresu z błędem 404 i "codec id 27").No i jak napisałeś, możliwe że devy od tego dodatku nałożyli jakieś ograniczenia ze względu na specyfikę danego OSu, nie wiem. (no i włączyła mi się ciekawość i pytania na ten temat: co i czemu ogranicza dziaanie ISA, czy można to poprawić, czy na nowszych OSach musi ono być... itd. itp., a na GH tego dodatku wolę ich nie zadawać, pewnie "zachęcano" by mnie do podania przykładów z czym jest problem... kto wie, może to bug na konkretnych platformach).