28-02-2025, 06:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2025, 06:58 PM przez manieKMP.)
Z mojej strony mikro update info nt. playera z ekino. Jako że wpadłem na "szalony" pomysł sprawdzenia wykluczania/filtrowania hostingów dla ISA (m3u8), chciałem właśnie przetestować to na w/w playerze. Co się okazało po próbach w FF (już myślałem, że źle coś wpisuję, bo może nie "player", a "filemona"* trzeba, albo jeszcze coś innego...) i tak w sumie dosłownie braku wyświetlania błędów (brak pop-upu, brak wpisów w logu - za pierwszym razem, potem info o "skipie" źródła...), że żadne źródło z tego nie działa, więc po sprawdzeniu takowych na stronie wyszło, że tym źródłom "upierniczyło nogi" kompletnie
. Próba odpalenia czegokolwiek z pod karty "player" przez stronę wywala na główną... jak bramkarz pod drzwiami klubu...
. Hehe, właśnie sobie wyobraziłem Gandalfa w tej roli, "you shall not pass" i łup kijem w podłogę, wywołując falę uderzeniową i nie wpuszczając do "Rozbrykanego kucyka". 
Tak więc nie tyle trzeba czekać na update resolvera. co na fix po stronie ekino. Tego nawet FF nie przeskoczy.
*kot filemon
Ale mikro mi wyszło...
Podziękowali: arkady1964
. Próba odpalenia czegokolwiek z pod karty "player" przez stronę wywala na główną... jak bramkarz pod drzwiami klubu...
. Hehe, właśnie sobie wyobraziłem Gandalfa w tej roli, "you shall not pass" i łup kijem w podłogę, wywołując falę uderzeniową i nie wpuszczając do "Rozbrykanego kucyka". 
Tak więc nie tyle trzeba czekać na update resolvera. co na fix po stronie ekino. Tego nawet FF nie przeskoczy.
*kot filemon

Ale mikro mi wyszło...
Podziękowali: arkady1964