01-03-2025, 08:11 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2025, 08:16 AM przez ilsprese.)
Fanfilm wchodzi na filman stronę i przeszukuje źródła. I tutaj jest czasem problem bo strona się ukrywa za cloudflare i wtedy nie działa. Dodatkowo teraz filman chce aby użytkownik się zalogował + capatcha. Tele chyba jakoś to rozwiązał bo wyszukuje i działają źródła. Jest to też zależne od IP jak ktoś ma stałe to często mu nie działa. Ja mam zmienne IP internet z T-Mobile i mi filman działa bardzo często ,np. wczoraj działał.
A aplikacja to jest całkowicie coś innego ona działa na API filmana dodam że w aplikacji filmana masz ograniczona bibliotekę bo chyba tam wczytuje tylko ich playera.
Ogólnie to polecam dokupić sobie pakiet tb7 i wtedy masz dodatkowo bardzo dużo źródeł często niedostępnych na filamnie, zalukaj czy innych stronach (bo są blokowane ,np. produkcję Canal+)
A aplikacja to jest całkowicie coś innego ona działa na API filmana dodam że w aplikacji filmana masz ograniczona bibliotekę bo chyba tam wczytuje tylko ich playera.
Ogólnie to polecam dokupić sobie pakiet tb7 i wtedy masz dodatkowo bardzo dużo źródeł często niedostępnych na filamnie, zalukaj czy innych stronach (bo są blokowane ,np. produkcję Canal+)