09-06-2018, 10:33 AM
Po pierwsze - wywal to gówno od chińczyka "TV Center (17.4 Git:Unknown). " - to ichnia wersja (stara zresztą), nie wiadomo co tam siedzi - i nikt nie będzie się zastanawiał co w takim g. powoduje problemy. Znając braci chińczyków to wszystko jest "super zoptymalizowane"/
Zainstaluj normalne kodi ze sklepu play. Zainstaluj na nowo swoje wtyczki. Wróć jeśli problem się będzie pojawiał... choć wątpię - bo dla mnie wszystkie twoje problemy są spowodowane tym chińskim forkiem kodi.
Zainstaluj normalne kodi ze sklepu play. Zainstaluj na nowo swoje wtyczki. Wróć jeśli problem się będzie pojawiał... choć wątpię - bo dla mnie wszystkie twoje problemy są spowodowane tym chińskim forkiem kodi.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.