Tak, wczoraj zakończyłem wreszcie prace nad tą aktualizacją (tydzień czasu prac i testów). Ale wieczorem już byłem zmęczony,
więc dzisiaj będzie od zajączka wielkanocnego
Muszę znaleźć jednak trochę czasu, aby opisać zmiany, bo trochę inaczej będzie przebiegała procedura autoryzacji konta do serwisu Filman, a do jest tematem tej aktualizacji FF.
Na 100 albo i nawet 150 procent
Myślałem, że już po wszystkich forach, facebook-ach tematycznych się rozeszło, że jest taka aktualizacja do FanFilma i że już wszyscy to mają.
Kolega opisał ci w skrócie jak to zainstalować.
Ale taki opis jest w poście nr 5, który przygotował wczesniej kolega @arkady1964 , którego serdecznie pozdrawiam przy okazji, więc chyba nie przeczytałeś do końca.
A może coś tam niejasnego jest? Napisz, to się uzupełni.
Podziękowali: arkady1964
więc dzisiaj będzie od zajączka wielkanocnego

Muszę znaleźć jednak trochę czasu, aby opisać zmiany, bo trochę inaczej będzie przebiegała procedura autoryzacji konta do serwisu Filman, a do jest tematem tej aktualizacji FF.
(19-04-2025, 07:36 PM)Ravenna napisał(a): Myślałam więc że może zainstalowanie moda pomoże.
Na 100 albo i nawet 150 procent

Myślałem, że już po wszystkich forach, facebook-ach tematycznych się rozeszło, że jest taka aktualizacja do FanFilma i że już wszyscy to mają.
Kolega opisał ci w skrócie jak to zainstalować.
Ale taki opis jest w poście nr 5, który przygotował wczesniej kolega @arkady1964 , którego serdecznie pozdrawiam przy okazji, więc chyba nie przeczytałeś do końca.
A może coś tam niejasnego jest? Napisz, to się uzupełni.
Podziękowali: arkady1964