20-04-2025, 07:40 AM
Dzień dobry (i wesołych!),
jako, że szukam budżetowego tv boxa do platform streamingowych to w jakiś sposób trafiłem na polecane PLAY BOX TV, które są stosunkowo tanie a zarazem wydajne, tylko trzeba je odpowiednio "przygotować" do używania bez PLAYa
Tematy przeleciałem i wynika z nich, że jest kilka wersji tego boxa
i tu kilka pytań jeśli pozwolicie:
1. którą wersje na chwilę obecną opłaca się brać z popularnych serwisów aukcyjnych/ogłoszeniowych (czyli z ryzykiem blokady PLAY), żeby nie było problemów z zablokowaniem wbudowanych apek + doinstalowanie nowego lauchera - HW3.0 KAONMEDIA czy DV8990 SDMC (rozumiem, że to jest właśnie v4?)
2. czy coś się zmieniło od czasu postów z zeszłego roku i można "normalnie" skanować/oglądać DVBT2 wszystkie MUXy po 'debrandingu"? - na popularnym portalu ogłoszeniowym są osoby, które chwalą się, że "na mojej wersji poprawionej działa DVBT!"
Z góry dzięki za odpowiedzi.
jako, że szukam budżetowego tv boxa do platform streamingowych to w jakiś sposób trafiłem na polecane PLAY BOX TV, które są stosunkowo tanie a zarazem wydajne, tylko trzeba je odpowiednio "przygotować" do używania bez PLAYa
Tematy przeleciałem i wynika z nich, że jest kilka wersji tego boxa
i tu kilka pytań jeśli pozwolicie:1. którą wersje na chwilę obecną opłaca się brać z popularnych serwisów aukcyjnych/ogłoszeniowych (czyli z ryzykiem blokady PLAY), żeby nie było problemów z zablokowaniem wbudowanych apek + doinstalowanie nowego lauchera - HW3.0 KAONMEDIA czy DV8990 SDMC (rozumiem, że to jest właśnie v4?)
2. czy coś się zmieniło od czasu postów z zeszłego roku i można "normalnie" skanować/oglądać DVBT2 wszystkie MUXy po 'debrandingu"? - na popularnym portalu ogłoszeniowym są osoby, które chwalą się, że "na mojej wersji poprawionej działa DVBT!"

Z góry dzięki za odpowiedzi.