26-04-2025, 02:13 AM
(25-04-2025, 07:04 AM)Kasio napisał(a):Ok. wielkie dzięki, u mnie już też filman od Tele działa.(25-04-2025, 01:28 AM)steve4 napisał(a): Na wstępie szczególne podziękowania dla Kolegów: tele i manieKMP za Wasze instrukcje w temacie uruchomienia we wtyczce FF dodatkowego serwera www dla większej ilości źródeł z Filmana. Udało mi się ogarnąć na obydwóch moich urządzeniach. Najpierw przy pomocy lapka i instrukcji Kolegi tele wygenerowałem sobie ciasteczko i dane UA a następnie tymi danymi z edytowałem plik settings.xml w moim raspberry Pi z Kodi XBian i dalej przy pomocy tych samych wcześniej wygenerowanych "witaminek" i apki Kore - pilota Kodi skonfigurowałem wtyczkę FF w Kodi na moim drugi urządzeniu tj. Android TV (niestety w wersji 11 więc występowały problemy z dostępem do katalogu DATA itd. itp.). Wszystko się udało i działa jak należy za co bardzo KOLEGOM jeszcze raz DZIĘKUJĘ za ich włożony trud i poświęcony czas i mam tylko jeszcze jedno pytanie - prośbę a mianowicie analizując ten wątek wyczytałem, że jest ponoć gdzieś wtyczka Filmana autorstwa Kolegi mbebe zmodyfikowana odpowiednio przez Kolegę tele. Mam u siebie tą wtyczkę, jednak jak wiadomo od jakiegoś czasu wywala błąd logowania i nie działa. Czy mógłbym skądś tą poprawioną wtyczkę sobie pobrać? Z góry dziękuję jeszcze raz za wszystko!!!U mnie wszystko działa .Włączyłeś w wtyczce filman od Tele "Używaj sesji z innego urządzenia" jeśli nie to wałcz i wrzuć User Agent i ciasteczka te same co w FanFilm dla filman.