(16-05-2025, 07:16 PM)Theo1313 napisał(a):Nie zgodze się z tym co tutaj piszesz. Z moich obserwacji wynika że to kodi ma problemy z poprawną konfiguracją wyszukiwania zródeł z lektorem w danym języku. Próbowałem już różnych konfiguracji nie tylko z fen ale umbrella i definitywnie jest coś nie tak bo ustawienia dotyczące zródeł z lektorem w danym języku nie działają. W stremio to torrentio odpowiada za opcje wyszukiwania dokładniej ustawienie Priority foreign language: polski. dodam że podobne ustawienia znalazłem w umbrella jednak kodi tego wogóle nie interpretuje. Za tb7 to dziękuje miałem to kiedyś wykupione marna jakość filmów i cena nie ma to wogóle porównania z real debrid. Pamiętam że pare lat temu próbowałem też to w kodi na czymś uruchomić i również nie działało poprawnie za to działała jakaś aplikacja na windowsa popcorn player która sobie bez problemu z tym radziła - co jest nie tak z tym kodi ?! @(16-05-2025, 12:23 PM)lfldp1 napisał(a): Witam
Readl debrid działa z fen lite i cocoscrappers na kodi jak wyżej napisane a na androidzie działa w połączeniu ze stremio poprzez torrentio niestety na kodi nie wyszykuje wogóle zródeł filmów z polską ścieżką dzwiękową na androidzie poprzez torrentio w stremio wyszukuje je bez problemu po ustawieniu Priority foreign language: polski.
W fen lite na kodi wogóle nie ma takich ustawień czy ktoś zna rozwiązanie problemu ?
Do polskich źródeł bardziej nadaje się Fanfilm + rapideo / tb7. Twórca Torrentio dodał polską stronę Best-torrents do providerów, dlatego znajduje ci w Stremio treści z lektorem i dubbingiem.
|
Koniec Real Debrid, co dalej?
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości