(20-05-2025, 04:01 PM)gzenio22 napisał(a): Czekajcie Elementum idzie jakos polaczyc z RD albo torboxem? zaczynam sie juz gubic w tym co tu sie dziejeTaaa ja też się gubie w tym wszystkim ale to chyba normalka
Gdzieś coś mi wyświetliło że można ale generalnie do elementum dodaje się samemu kod pod tracker java python. Przypuszczam że kod polskich trackerów dodanych do elementum jest stary i nie obsługuje logowania poprawnie czy nawet bez logowania nie działa. Działa tobie wogóle jakiś polski tracker w elementum ? wynajduje polskie zródła ? pamiętam że 3 lata temu mi niczego nie chciało znaleść nawet polskich napisów do filmów jeśli ustawiłem poprzez elementum! Po co chcesz łączyć elementum z RD ? przecież od tego są inne wtyczki.Ja teraz zainstalowałem mediafusion i nawet po dodaniu cocoscrapers wyświetla mi tylko okładki filmów jakieś tam od nich nie ma nawet folderu z wyborem roku filmów która wtyczka za to odpowiada ? czy do mediafusion nie da się czegoś dodać aby to wyświetlało jak np. w POV ?