Dzisiaj udostępnie nowa wersję z oknem dynamicznym w którym można zmieniać limity gb max a także wybór czy pokazać tylko MKV , MP4 lub oba .Przy zmianę limitów gb należy zresetować okno przy zmianie MKV MP4 reset następuje automatycznie i jeszcze raz wybieramy dany tytuł.Ale jeśli chcemy zmienić od razu limitu gb i format MKV lub MP4 to musimy oddzielnie to zrobić czyli zmieniamy limit robimy reset okna i po ponownym wyszukaniu możemy zmienić format.
Te okno co pokazuje podczas wyszukiwania np pisze że znalazł 4k ileś tam linków a po wyborze pokaż tylko 4k lista będzie pusta znaczy to że albo mamy za mały limit gb albo linki nie przeszły wszystkich filtrów w kodzie mam na stałe rozbudowane frazy wyjątki które maja na celu przepuścić tylko linki z ścieżka dźwiękowa pl tylko dobre jakościowo i w końcowej fazie jest zawsze mniej tych linków. Ale za linki premium się płaci to poco nam jakiś syf na liście GUI
Dodałem w pdf opis jakie są na stałe blokowane frazy
Jak zawsze trzeba zainstalować ff.zip i ptw zip
Podziękowali: arkady1964
Te okno co pokazuje podczas wyszukiwania np pisze że znalazł 4k ileś tam linków a po wyborze pokaż tylko 4k lista będzie pusta znaczy to że albo mamy za mały limit gb albo linki nie przeszły wszystkich filtrów w kodzie mam na stałe rozbudowane frazy wyjątki które maja na celu przepuścić tylko linki z ścieżka dźwiękowa pl tylko dobre jakościowo i w końcowej fazie jest zawsze mniej tych linków. Ale za linki premium się płaci to poco nam jakiś syf na liście GUI
Dodałem w pdf opis jakie są na stałe blokowane frazy
Jak zawsze trzeba zainstalować ff.zip i ptw zip
Podziękowali: arkady1964