• Witam!
Nie miałem ostatnio dużo czasu, ale w końcu zrobiłem jeszcze jedną modyfikację. Nie chce mi się wszystkiego opisywać – wszystko będzie jasno wyjaśnione w oknie informacyjnym, które pojawi się po wyborze tytułu lub odcinka.
W skrócie: Dodałem statusy sprawdzania, czy linki pozytywnie przeszły przez filtr zakazanych fraz. Ogólnie jest ich około 70 – m.in. cam, md, hdcam, dziwne znaki w URL lub labelu itd. Są to frazy na stałe wpisane w kodzie.
Do modyfikacji nadal pozostają opcje:
limit GB,
PL z MULTI,
odrzucaj linki z plsub / subpl – dodałem, bo czasem zdarzają się linki bez słowa „napisy” w URL, ale mają „plsub” lub „subpl”.
Jeśli zaznaczymy opcję odrzucaj plsub/subpl, a link nie zawiera słowa "napisy" – to również nie przejdzie.
Okno informacyjne pojawia się tylko wtedy, gdy filtry wykryją, że coś zostało odrzucone i status danego hosta będzie „niedostępny”.
Jeśli wszystko przejdzie pomyślnie – okno się nie pojawi.
Uwaga: dotyczy to tylko źródeł premium – w darmowych źródłach okno się nie pojawia, ale statusy również są widoczne.
---
Uwaga – żeby wszystko działało poprawnie:
Trzeba zainstalować oba pliki ZIP:
FanFilm (FF)
(PTW)
+ zrobić reset
---
Testowane na dwóch hostach premium:
NoPremium
XT7
Nie wiem, jak będzie z CdaPremium, bo nie mam dostępu.
Prawdopodobnie linki będą traktowane jako premium, ale nie jestem pewien, czy zawierają pełne informacje o źródle (tak jak NoPremium, XT7 itp.).
Na pewno działa prawidłowo z hostami:
NoPremium
XT7
XTB
Rapideo
TwojLimit
PS: Na telefonie działa szybko, bo ma dużo RAM-u i pamięci masowej.
Nie wiem, jak będzie działać na starszych urządzeniach z Android TV, które mają mało pamięci RAM i małą pamięć masową, bo po modyfikacjach kod ma około 4000 linijek.
I fajne jest to że jak jak chcemy zmienić ustawienia na przykład limit Gigabyte MP4 MKV z napisami lub bez napisów nie musimy się cofać do ustawień głównych wszystko można zmienić w oknie jest taka gwiazdka się pokazuje jak na to nadusimy to jest automatyczny reset a przy zmianach limitach trzeba nadusić na reset okna