27-07-2025, 03:56 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2025, 05:33 AM przez arkady1964.)
Ja też miałem problem z poprawnym działaniem nowego FF, rozwiązałem problem podobnie jak @manieKMP zainstalowałem kompletnie wszystko od nowa na moim sprzęcie Android TV. Jedynie co, to musiałem pliki ZIP instalować w tej kolejności jak poniżej.
1. script.fanfilm.media.zip - niezbędny plik z grafikami dla FF
2. plugin.video.fanfilm
Gdy chciałem instalować pierwszy "plugin.video.fanfilm", to instalacja pliku kończyła się niepowodzeniem, ale to drobiazg, ponieważ wystarczyło zacząć instalacje od "script.fanfilm.media.zip - niezbędny plik z grafikami dla FF" i wszystko śmiga.
Pozdrawiam
Edit. Z tą kolejnością instalacji plików ZIP może to był przypadek, ale tak miałem na 2 sprzętach z Android TV tj. Canal + Box i Xiaomi Mi Box S.
1. script.fanfilm.media.zip - niezbędny plik z grafikami dla FF
2. plugin.video.fanfilm
Gdy chciałem instalować pierwszy "plugin.video.fanfilm", to instalacja pliku kończyła się niepowodzeniem, ale to drobiazg, ponieważ wystarczyło zacząć instalacje od "script.fanfilm.media.zip - niezbędny plik z grafikami dla FF" i wszystko śmiga.
Pozdrawiam
Edit. Z tą kolejnością instalacji plików ZIP może to był przypadek, ale tak miałem na 2 sprzętach z Android TV tj. Canal + Box i Xiaomi Mi Box S.