13-08-2025, 05:37 PM
(13-08-2025, 04:34 PM)manieKMP napisał(a):Naprawdę dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, ale problem nie tkwi w tym że wogole nie mogę pobierać, bo ustawiłem sobie zupełnie nowe katalogi dla seriali i filmów i wszystko było by ok, bo udało się ściągnąć kilka odcinków tylko w pewnym momencie zaczął mi wyskakiwać błąd i wydaje mi się że jest to powiązane z limitem na tb7...(13-08-2025, 03:36 PM)burza501 napisał(a): a jak próbuję coś ściągnąć to wyskakuje mi taki błąd jak wyżej...
Dla Androida należy określić odpowiedni katalog docelowy, ale nie może nim być standardowy dla tego systemu.
Jeśli w FF masz w ustawieniach pobierania, dla pozycji filmy/seriale, wpisy storage/emulated/0/Download, skorzystaj z nich, by określić dla pobranych nowy katalog lub katalogi, jeśli chcesz podziału na filmy i seriale.
"Wywołaj" w tym miejscu jedną z pozycji, np. Seriale, co wyświetli nowe okno ustwione na katalogu "Download". Po prawej będzie przycisk "Nowy Folder", nim będziesz w stanie utwórzyć w "Download" nowy katalog, np. o nazwie "Seriale" (wyświetli się pole tekstowe do wpisania nazwy nowego katalogu). Po zatwierdzeniu wpisanej nazwy przyciskiem OK, wrócisz do okna, gdzie będzie widniała na liście nazwa katalogu, który został utworzony, wybierz go i na konie zatwierdź.
To cofnie Ciebie do okna konfiguracji, gdzie pozycja Seriale, będzie mieć zmieniony zapis na storage/emulated/0/Download/Seriale ( albo będzie ścietę na np. storage/emulated/0/../Sriale).
Albo, jesli chcesz jeden katalog dla obu pozycji, dla powyższego, zamiast nazwy "Seriale" podaj np. "Wideo", po wykonaniu j.w., przejdź do drugiej pozycji (Filmy, jeśli robiłeś dokładnie powyższe) i w niej wystarczy już tylko wybrać katalog "Wideo" lub jakkolwiek sobie określiłeś nazwę ogólnego katalogu do pobierania w Kodi/FF.