14-08-2025, 05:23 AM
![[Obrazek: 1G5gHfQl.jpeg]](https://i.imgur.com/1G5gHfQl.jpeg)
(13-08-2025, 05:58 PM)tele napisał(a): Zawsze możesz wejść na stronę poprzez przeglądarkę internetową i tam spróbować coś pobrać.
Wypożyczone pozycję są w zakładce "Historia".
Dla takiego serwisu Nie ma różnicy między pobieraniem a streamingiem. Liczy się tylko transfer pliku. Czy go będziesz tylko pobierał czy od razu oglądał, to to samo dla serwera. On liczy tylko wysłane bajty.
Tele, zauważyłem, że jest coś ewidentnie nie tak...myślałem, że blokadą występuje z powodu przekroczenia limitu ale nie...dzisiaj spróbowałem pobrać znów ten sam odcinek (zdjęcie powyżej) i znów w trakcie pobierania wyskoczył błąd i koniec - blokadą i znów nie mogę nic więcej ściągnąć mówię również o innych źródłach (jest całkowita blokadą na pobieranie). Chętnie podesłał bym logi ale będę szczery nie potrafię tego zrobić (no chyba że jest jakiś poradnik jak to zrobić to z chęcią się przyczynie do rozwiązania problemu), ale prościej myślę będzie jak sam spróbujesz pobrać dane źródło i zobaczysz czy Ci się pobierze i czy nie wywali błędu. Może się to komuś wydać blachy problem, ale że jestem drobiazgowy to zauważyłem taki problem